Sky WiFi SmartPen

Med Sky WiFi SmartPen dokumenterar du snabbt och säkert

Nu kan du trådlöst överföra anteckningar och ljud till PC/Mac/iPad,Android, Internet mm via inbyggt WiFi eller via medföljande USB-kabel.
Du kan lagra det inspelade i pennan, PC:n, MAC, iPod, och Android och spela upp de när helst du behöver gå tillbaka och kontrollera något.

Spela in det du och andra säger samt det du skriver eller ritar – samtidigt
Det kan gälla anteckningar från möten, säljsamtal, förhandlingar, lektioner, utvecklingssamtal, telefonsamtal m m.
Allt du har skrivit är synkroniserat med det inspelade ljudet.
Sätt ner pennan på ett ord du skrivit i anteckningsblocket och den börjar spela upp det som sagts. Hoppa fram och tillbaka i det inspelade genom att sätta ner pennspetsen på önskat ställe.

Dela information konfidentiellt eller publikt

Om du behöver dela med dig av mötesanteckningar eller liknande direkt efter mötet kan du enkelt skicka anteckningar med inspelat ljud till de andra deltagarna, då får alla som behöver omedelbar tillgång till mötesbeslut och diskussioner.
Sky WiFi Smartpen kan länka dina anteckningar direkt direkt till Notes eller till ditt gratis Evernote-konto.
Det är i stort sett bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt.

Sky WiFi SmartPen – hjälpmedel som minnesstöd och för dyslektiker
Man behöver bara skriva stödord och inte tänka på stavningen då pennan spelar in allt som sägs. Dessutom kan man använda symboler och illustrationer i stället för eller som komplement till skrivna ord. Pennan kommer ihåg allt som sagts.

Inspelningsheadsetet utökar nyttan
För diskret användning kan du använda inspelning/uppspelningsheadsetet som finns som tillbehör. Det är praktiskt när du direkt på plats vill lyssna av det inspelade utan att störa andra. Med headsetets mikrofoner som är inbyggda i själva hörsnäckan har du ett perfekt verktyg när du behöver spela in telefonsamtal. Håll telefonen mot ena örat, så spelar pennan in det motparten säger på en kanal och det du säger på den andra.

Olika SmartPenmodeller finns både med och utan WiFi finns med olika minneskapacitet/inspelningskapacitet i 2 GB/200 tim, 4 GB/400 tim och 8 GB/800 tim.
Man kan naturligtvis flytta över det inspelade för lagring på datorn, server eller internet.

Vill du veta hur en kund sparade in SmartPen på mindre än ett dygn – klicka här.