OCR-programvara

Omvandla pappersdokument till elektroniska

Nya KOFAX (fd Nuance) OmniPage 18 Professional och en skanner omvandlar dina pappersdokument till redigerbara elektroniska dokument i ett antal format som till exempel Word, Excel, PDF, html, ljudfiler m m.

Programmet kan göra OCR-tolkningar, d v s tolka text maskinellt, på många språk – till och med på flera språk i samma dokument. De konverterade dokumenten kan lagras sida vid sida med en exakt avbildning av originaldokumenten. Vill du dessutom skapa, lagra, söka, reproducera, strukturera och fritextsöka elektroniska dokument, gör du det med OmniPage 18 Professional – till ett rimligt pris.

Klarar även bilder

Det är inte bara textdokument som kan hanteras utan även dokument med både text och bild. Till och med bilder från digitalkameror kan omvandlas. Texten kan t o m lösas upp från själva bilden för vidare bearbetning och eventuell redigering. Dokumentera föreläsningar och utställningar med din digitalkamera och låt OmniPage 18 Professional omvandla till sökbara text- och bilddokument.

Skapa hemsidor för att enkelt dela information

OmniPage innehåller en funktion som gör att du enkelt kan konvertera text och bildmaterial till html-format och lägga ut det på det lokala nätverket eller webben. När företagets hemsida snabbt behöver få ett tillägg, kommer denna funktion väl till hands.

Spara dokumenten som ljudfiler eller andra praktiska format

Man kan spara konverterade dokument i många olika dokumentformat, men även som XML, eBoksformat, ljudfiler mm. Det gör att man genom att ”läsa med öronen”, också kan ta del av dokumenten på ett smidigt sätt under resor, bilkörning etc.

Förprogrammera mallar för automatisk bearbetning och bevakning

Om många dokument skall bearbetas på samma sätt, har OmniPage 18 Professional funktioner för att skapa mallar för layout, språk, tids- och händelsestyrning mm. Datafax kan bevakas, konverteras och skickas till mottagaren som dokument.

Lätt att hitta dokument samt skapa och hantera PDF-filer

OmniPage 18 Professional kan också levereras tillsammans med PaperPort, som hjälper dig att få bättre överblick och ordning på dokumenten. Smidiga drag- och släpp funktioner för dokument och filer förenklar arbetet ytterligare. Filer kan visas på traditionellt sätt, som små tumnagelbilder eller snabbt förhandsgranskas med hjälp av det inbyggda visningsprogrammet. Dessutom kan PDF-filer enkelt skapas, bearbetas, kommenteras, redigeras och skyddas. Med OmniPage 18 Professional får man helt nya möjligheter att ta steget mot det papperslösa kontoret.

Versioner

OmniPage finns i versionerna OmniPage 18 och OmniPage 18 Professional. För information om egenskaper klicka här.

För beställning och priser gå till XnX Datas webbutik. För mer information kontakta oss.

Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)