PDF

Skapa och konvertera PDF-filer till Microsoft Office och andra Officepaket och få texten uppläst

WorldPenScan X och WorldPenScan USB har den medföljande programvaran en funktion där du kan öppna, PFDer, OCRa, redigera text och och flytta texten valfritt program.

Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)

PDF-formatet (Portable Document Format) har blivit nästan lika viktigt för privata och professionella användare som Microsoft Word och PowerPoint.

Nuance dokumethanteringsprodukter har nu tagits över av KOFAX

                                                          

KOFAX PDF Converter är ett konkurrenskraftigt alternativ för att skapa och editera i PDF-filer i Windows och Mac.
Programmet utför konverteringen till PDF tre gånger snabbare och till en fjärdedel av priset jämfört med många konkurrenter.

Det finns dessutom möjlighet att omvandla texten i dokumentet till en ljudfil, så att du kan lyssna på det i t.ex. en MP3-spelare, PC eller iPod.
Du kan skapa PDF-filer med hög kvalitet från alla PC-program. Du kan även konvertera befintliga PDF-filer till Office med bibehållen formatering av text, spalter, tabeller och bilder.

Det bästa av allt är, att du kan redigera direkt i PDF-filerna – du kan bland annat flytta grafik, byta ut text eller skapa noteringar.
Dessutom kan du konvertera statiska PDF-formulär till ifyllbara formulär. Konverteringen görs med ett klick.
Bl a stödjer Programmen att kunna skapa arkivbeständiga filer (PDF/A-filer) enligt ISO-standard.

Kombinationen av alla dessa funktioner som markering, kommentering och ett antal säkerhetsfunktioner ger dig den i särklass bästa PDF-lösningen för pengarna.

Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)

KOFAX OmniPage

Omvandla pappersdokument till elektroniska

Nya OmniPage 18 Professional och en skanner omvandlar dina pappersdokument till redigerbara elektroniska dokument i ett antal format som till exempel Word, Excel, PDF, html, ljudfiler m m.

Programmet kan göra OCR-tolkningar, d v s tolka text maskinellt, på många språk – till och med på flera språk i samma dokument. De konverterade dokumenten kan lagras sida vid sida med en exakt avbildning av originaldokumenten. Vill du dessutom skapa, lagra, söka, reproducera, strukturera och fritextsöka elektroniska dokument, gör du det med OmniPage 18 Professional – till ett rimligt pris.
Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)

Klarar även bilder

Det är inte bara textdokument som kan hanteras utan även dokument med både text och bild. Till och med bilder från digitalkameror kan omvandlas. Texten kan t o m lösas upp från själva bilden för vidare bearbetning och eventuell redigering. Dokumentera föreläsningar och utställningar med din digitalkamera och låt OmniPage 18 Professional omvandla till sökbara text- och bilddokument.

Skapa hemsidor för att enkelt dela information

OmniPage innehåller en funktion som gör att du enkelt kan konvertera text och bildmaterial till html-format och lägga ut det på det lokala nätverket eller webben. När företagets hemsida snabbt behöver få ett tillägg, kommer denna funktion väl till hands.

Spara dokumenten som ljudfiler eller andra praktiska format

Man kan spara konverterade dokument i många olika dokumentformat, men även som XML, eBoksformat, ljudfiler mm. Det gör att man genom att ”läsa med öronen”, också kan ta del av dokumenten på ett smidigt sätt under resor, bilkörning etc.

Förprogrammera mallar för automatisk bearbetning och bevakning

Om många dokument skall bearbetas på samma sätt, har OmniPage 18 Professional funktioner för att skapa mallar för layout, språk, tids- och händelsestyrning mm. Datafax kan bevakas, konverteras och skickas till mottagaren som dokument.

Lätt att hitta dokument samt skapa och hantera PDF-filer

OmniPage 18 Professional kan också levereras tillsammans med PaperPort, som hjälper dig att få bättre överblick och ordning på dokumenten. Smidiga drag- och släpp funktioner för dokument och filer förenklar arbetet ytterligare. Filer kan visas på traditionellt sätt, som små tumnagelbilder eller snabbt förhandsgranskas med hjälp av det inbyggda visningsprogrammet. Dessutom kan PDF-filer enkelt skapas, bearbetas, kommenteras, redigeras och skyddas. Med OmniPage 16 Professional får man helt nya möjligheter att ta steget mot det papperslösa kontoret.

Versioner
OmniPage finns i versionerna OmniPage 18 och OmniPage 18 Professional.
För information om egenskaper klicka här

PaperPort

Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)


Produktblad
Ladda ner produktblad här.

Skillnaden mellan olika PDF-versioner
För mer information om skillnaden mellan olika PDF-converter versioner, klicka här.

För beställning och priser gå till XnX Datas webbutik.
Till butikenDokumenthantering (för priser och beställning)
För mer information kontakta oss.

Gratis PDF-läsare
Det finns numera också många gratis PDF-läsare här hittar du några